ПАМЕТНИК

АРКА НА СВОБОДАТА

НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

комплекс
ХИТЪР ПЕТЪР

Намира в село Бели Осъм на 15 км oт град Троян и на 20 км от Беклемето и Арката на свободата. Комплексът се състои от къща за гости с чудесен озеленен двор, басейн, фитнес, сауна, гостилница, слакарница, магазин за сувенири и паркинг.

Изоставете ежедневните задачи и грижи и се насладете на една лятна почивка в полите на Балкана. Къща за гости "Хитър Петър" ще ви предложи пълен релакс, вкусна кухня и впечатлителна природа.

Архитектурата на къщата е запазила типичния стил на балканските къщи от края на XIX-ти и началото на XX век. Къщата разполага с 5 стаи (1 двойна, 1 тройна, 2 четворни и 1 апартамент), като всяка е със самостоятелен санитарен възел и кабелна ТВ.

Отоплението през зимата е осигурено от голяма камина на дърва и локана парна инсталация. Комплeксът има самостоятелно независимо ел. захранване, голям паркинг и денонощна охрана.

В просторния зелен двор на къщата за вашето развлечение предлагаме волейболно игрище и тенис маса. Комплексът има фитнес зала, сауна и салон за масажи.

В топлите дни басейнът в двора и шезлонгите около него са идеално място за тен и разхлада. Басейнът се ползва само от гости на къщата "Хитър Петър".

комплекс ХИТЪР ПЕТЪР

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

www.hitar-petar.com

Адрес:

Община Троян, с. Бели Осъм
GPS: 42.844483, 24.605967

Телефон:

0888 406 199

Е. поща:

hitarpetar_beliosum@abv.bg

Паметник Арка на свободата  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Сайт Община Троян www.troyan.bg
 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД